WEBSHOP TERVEZÉS - Privileged Design and Marketing - Webdesign,social-onlinemarketing,arculattervezés,mobile apps - LOOK.FEEL.BE

Bookmark and Share
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

WEBSHOP TERVEZÉS

WEBDESIGN
 
 
WEBSHOP FEJLESZTÉS


 


Standard webáruházak, multi-seller (ú.n. több kereskedős) és egyedi webshopok fejlesztésében és konfigurálásában állunk rendelkezésedre.

A fejlesztés során 2 szempontot tartunk szem előtt:

egyszerű, felhasználóbarát kezelhetőség a vásárlónak és a kereskedőnek is
letisztult , igényes és vonzó design
Ha nincs, mi az amiből kimaradsz?Az online áruházak forgalmának alakulása 2001-2011 között (millió Ft) | Forrás: GKI net
Az online kiskereskedelmi értékesítésből származó árbevétel 2011-ben 155-160 milliárd forint körül alakulhatott, derül ki egy 2011. augusztusi felmérésből. Ez a teljes kiskereskedelmi forgalom mintegy 2,2 százalékát jelenti. Az értékesítési volumen ezek alapján 2009-ről 2010-re 25%-al emelkedett, és 2011-ben is további kb. 20%-os bővülés volt.

Mit mond ez Neked? Azt, hogy ha kereskedelemmel foglalkozol és még nem vagy fenn a weben, akkor jobb, ha sietsz, mert egy hatalmas piactól esel el. A webáruház a jövő, a hagyományos boltok megszűnőben vannak, ha tetszik, ha nem. Nekünk abszolút tetszik és azon dolgozunk, hogy Neked is minél több profitot hozzon egy ilyen weboldal. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz