ONLINE MARKETING - Privileged Design and Marketing - Webdesign,social-onlinemarketing,arculattervezés,mobile apps - LOOK.FEEL.BE

Bookmark and Share
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ONLINE MARKETING

MARKETING
 
ONLINE MARKETING


Ma már a Google keresőben  kulcsszavakra való keresésnél a kereső találatként jelölje meg weboldalát a               
GOOGLE ADWORDS elkerülhetetlen tényezője annak, hogy az interneten sikeresen tevékenykedjen.


Amennyiben az érdeklődők a tevékenységéhez kapcsolódó kifejezésekre cégnévre ,szolgáltatásra rákeresve a

Google keresőben csak a konkurenciáit találják meg?A keresőmarketinggel Ön csak a hirdetésére rákattintó érdeklődők után fizet, maga a megjelenés az egyes keresésekre díjmentes(kattintás alapú hirdetés).
A  keresőmarketing kampány indítása után azonnal megjelenhet hirdetése a megadott kulcsszavakra való keresések alkalmával.

Ön határozza meg milyen összegben hirdet.

Bármikor módosíthatja,bővítheti hirdetését, és a kulcsszavakat.
Bármikor szüneteltetheti, leállíthatja keresőmarketing kampányát.
Területi és nyelvi célzást adhat meg, így még inkább megszólíthatja potenciális célközönségét.Hatékonyabb online jelenlét, bizonyított siker.
Mit ér egy jó termék vagy szolgáltatás, ha erről senki sem tud?
Az, hogy van egy minőségi weboldalunk vagy jó termékünk, önmagában kevés megtalálhatóvá kell vállunk a potenciális ügyfeleink előtt.
Az online marketing eszköztára számos lehetőséget kínál, amivel ezt el is érhetjük.Kiemelkedik ezek közül a keresőoptimalizálás, amely hatékonysága, és gyors megtérülése miatt a legnépszerűbb eszköz lett a világon.

A statisztikák szerint a keresőkből érkezik a weboldalakra a látogatók 76%-a.
A nagyobb keresők, mint a Google, Yahoo,Bing, AltaVista számítógépes programokat (keresörobotokat) használnak, hogy nyomon kövessék például a linkeket egyik oldalról a másikra és azok tartalmát értelmezzék.
A keresőoptimalizálás során segítjük a robotokat, hogy megfelelően értelmezhessék a mondanivalónkat, ezáltal a tevékenységeinket leíró kulcsszavakra kiemelt pozícióban jelenítsen meg minket a találati listában.
Átjárható weboldalszerkezet, minőségi tartalom, és a releváns kulcsszó a siker záloga.
Megkeresésekor elsö alkalommal teljesen díjmentesen végezzük el a weboldalának keresőoptimalizálás szempontjából való az elemzését.


Ha még nem használod profin az online hirdetési felületeket, akkor abszolút jó helyen jársz! Egy Facebook oldalt sokan képesek létrehozni saját cégük számára, de kevesen tudják, hogyan kell igazán kihasználni a közösségi média és az online marketing lehetőségeit.

Mikről van itt még szó? Ugye ismerősen hangzik a Google Adwords, Google Maps, Google Analytics, Twitter vagy az RSS? És a Youtube videomarketing, linkmargeting vagy az E-target? És még sorolhatnánk egy darabig…

Csapatunk testreszabja cégedhez illően a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő online marketing eszközöket és közösségi médiaportálokat, majd összeköti azokat weboldaladdal.

Nem állunk meg ott, hogy megtalálják weboldaladat az interneten, azt akarjuk, hogy pénzt is hozzon Neked, ezért tanácsot adunk, hogyan használd a közösségi médiát, illetve az online marketing eszközöket és segítünk is ezeknek a beállításában és beindításában. Ha szükségesed van rá, tőlünk bátran kérhetsz tréninget is. Tanácsadást ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk.

Online marketing szolgáltatások

Facebook céges oldal létrehozása és testreszabása
Facebook hirdetési kampány indítás és felügyelet
Google Adwords és Analytics beállítása
Google Adwords hirdetési kampány indítás és felügyelet
Hírlevél kampány felépítés és indítás (adatbázisból)
Linkmarketing
E-target hirdetési kampány indítás és felügyelet
Online marketing tanácsadás (mit tegyek fel? hogyan? mit hirdessek? mire klikkelnek a vevők?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz