FACEBOOK APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS - Privileged Design and Marketing - Webdesign,social-onlinemarketing,arculattervezés,mobile apps - LOOK.FEEL.BE

Bookmark and Share
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FACEBOOK APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

MARKETING
 
 
FACEBOOK APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Megtervezzük, kivitelezzük az egyedi applikációdat és ha szeretnéd az online marketing kampányt is beindítjuk vállalkozásod Facebook oldala számára, ami hatalmas látogatottság és ismertség növekedést eredményez viszonylag rövid idő  alatt.

Ez a közösségi oldalak ereje.

A Facebook a legnépszerűbb közösségi oldal a világon és Magyarországon.
2012 májusában hazánkban közel 4millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, kb. 50-50% nő-férfi arányban,  akik naponta átlagosan kb. 1 órát töltenek az oldalon.

Ami ebből Neked érdekes lehet: Létrehozhatsz a saját vállalkozásod számára egy külön oldalt (Page), amelyet a Facebook felhasználók követhetnek, ha nyomnak egy tetszik gombot (Like).
Online piackutatók szerint a vásárlók nagyon szívesen informálódnak közösségi oldalakon és sokan kihasználják az ott meghirdetett akciókat. A Facebook alkalmazásokkal elérheted, hogy felkeltsd az emberek érdeklődését oldalad iránt, szórakoztasd őket pár perc erejéig és kapj egy “Like”-ot. Ha pedig sok “Like” van, akkor van egy ingyenes hirdetési felületed, mert ezentúl a saját oldaladon keresztül teljesen ingyen éred el ezeket az embereket bármikor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz